"Tentokrát to bouchne" : edice dokument°u k organizaci a ohlas°um kampaně proti signatář°um Charty 77 (leden - únor 1977) ; sborník dokument°u vydaný k Mezinárodní Vědecké Konferenci u Příležitosti 30. Výročí Vzniku Charty 77, konané ve dnech 21. až 23. března 2007 v prostorách Národního Muzea a FF UK v Praze - Blažek, Petr 1973- Hrsg; Univerzita Karlova Filozofická fakulta; Mezinárodní Vědecká Konference u Příležitosti 30. Výročí Vzniku Charty 77 (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta ve spolupráci s Odborem archiv bezpečnostních složek Ministerstva vnitra ČR, 2007)
Zsfassung in tschech. und engl. Sprache. - Engl. Zsfassung u.d.T.: "This time it's going to blow up!": edition of documents to the organisation and reflection of the campaign against the signatories of Charta 77 (january - february 1977)