E luma romane jakhenca - Svet ocima Romu : výstava del neprofesionálních romských vývarníku - Horváthová, Jana; Hofer, Milan Fotograf; Popelár, Martin Fotograf (Muzeum romské kultury, 1998)
Zusammenfassungen auf Romanes, Deutsch und Englisch