In memory's kitchen : a legacy from the women of Terezín - De Silva, Cara (Aronson, 1996)
I koncentrationslejren Theresienstadt (på polsk Terezín) skrev Mina Pächter og andre jødiske kvinder en kogebog baseret på de yderst sparsomme råvarer.