Geist und Ungeist des Militärs : Versuch über ein Mißverständnis - Kayser-Eichberg, Ulrich (Steingrüben-Verl, 1958)
Bog om den tyske militarisme. Forfatteren mente, at det autoritre princip fra preussiske hr, som evt kan forenes med moderne samfundsideologi, kan besta, ogsa efter en evt reform af tyske hrs forsvarsordning i efterkrigstiden