Der deutsche Wehrmachtbericht 1939 - 1945 : ein Beitrag zur Untersuchung der geistigen Kriegführung ; mit einer Dokumentation der Wehrmachtberichte vom 1.7.1944 bis zum 9.5.1945 - Deutsches Reich Wehrmacht Oberkommando; Murawski, Erich, 1894-1970 1894-1970 (Bundesarchiv (Koblenz): Schriften des Bundesarchivs;, 1962)
Gennem hele den 2. Verdenskrig udsendte den veste tyske krigsledelse "Wehrmachtberichte" (Vrnemagtsberetninger). Disse var bestemt for offentligheden og tjente derfor ikke blot et militrt, men nok i hjere grad et politisk og propagandamssigt formal, og var derfor ikke ndvendigvis i overensstemmelse med den faktiske militre situation. Denne bog er en analyse af vrnemagtsberetningernes tilblivelse, deres formal og malgrupper. Bogen berrer de generelle sprgsmal: presseinformation, public information, sandhedsvrdien i officielle pressemeddelelser, og kildekritiske vurderinger af vrnemagtsberetningerne