Panzer im Brennpunkt der Fronten - Fey, Will (Lehmann, 1960)
På grundlag af dagbogsoptegnelser beskrives en pansersoldats - en tysk Tigerbesætnings - oplevelser under panserkrigsførelse ved Charkow 1943, Sydrusland 1944, den russiske forårsoffensiv 1944, Normandiet 1944 og kampene mellem Oder og Elben 1945 herunder kampene om Berlin.