Skip to content
AGGB
-Catalog
Your Account
Log Out
Login
Language
Deutsch
English
Français
Español
Português
polski
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Search History
New Items
Search Tips
Zubereitung der Kost
Cite this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Add to Favorites
Permanent link
Zubereitung der Kost / Oberkommando des Heeres
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
German
Published:
Berlin
:
Mittler
,
1941
Holdings
Details
Details
Physical Description:
getr. Pag
Similar Items
Zubereitung zur Kost [Rezepte und Anweisungen für den Feldkoch]
Published: (1944)
Heinrich Kost : Rationalisierung und Sozialbeziehungen im Bergbau
by: Kroker, Evelyn 1942-2012
Published: (1999)
Heinrich Kost : Rationalisierung und Sozialbeziehungen im Bergbau
by: Kroker, Evelyn 1942-2012
Published: (1999)
Künstliche Kost : Ernährung in Deutschland, 1840 bis heute
by: Spiekermann, Uwe 1963-
Published: (2018)
Künstliche Kost : Ernährung in Deutschland, 1840 bis heute
by: Spiekermann, Uwe
Published: (2018)
gefördert von
Loading...