Weltprobleme - Opitz, Peter J. 1937-; Bohnet, Michael 1937- (Bundeszentrale für Politische Bildung: Schriftenreihe;, 1982)
En række eksperter behandler verdens problemer m.h.t. befolkningstilvækst, flygtninge, beskæftigelse, urbanisering, tørkeområder, råstoffer, energi, havret set i relation til FN's arbejde.