Seyss-Inquart - Gieling, Wilco (Aspekt biografie, 2011)
Biografie van de Oostenrijkse nationaalsocialist (1892-1946) die in 1940 door Hitler werd aangesteld tot Rijkscommissaris van het door de Duitsers bezette Nederland