Konstituční, nebo existenciální revoluce? : Václav Havel a Federální shromáždění 1989/1990 ; studie a dokumenty - Suk, Jiří, 1966- 1966- (Sešity Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR, 2014)
Zsfassung in engl. Sprache u.d.T.: A constitutional or an existential revolution? Václav Havel and the Federal Assembly, 1989/90