Adolf Eichmann : technocraat van de Holocaust - Vermaat, Emerson 1947- (Uitg. Aspekt, 2012)
Abstract: Biografie van Adolf Eichmann, de beruchte nazi-organisator van de jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog.