Eichmann in Argentinië : het onbezorgde leven van een oorlogsmisdadiger - Stangneth, Bettina 1966- (Uitg. Atlas Contact, 2012)
Abstract: Reconstructie van het verblijf van de Duitse oorlogsmisdadiger (1906-1962) in Argentinië, zijn antisemitische gedachtegoed en de pogingen om hem op te sporen.