Strażnicy obozów niemieckich w Forcie VII i Zabikowie 1939 - 1945 - Krzysztoń, Marcin Mitwirkender; Maćkowiak, Michał Mitwirkender; Muzeum Martyrologiczne w Żabikowie (Muzeum Martyrologiczne, 2013)
Mit zahlreichen Dokumenten