Det må aldrig ske igen : en dansk politibetjents oplevelser i tysk fangenskab 19. september 1944 til 4. maj 1945 - Guldbæk, Anton 1916-1989 (Lindhardt og Ringhof, 2014)
Übersetzung des Titels: Es darf nie wieder geschehen