De kunst van het liegen : een korte handleiding voor beginners en meergevorderden in de ingewikkelde kunst van het liegen met een keuze uit de meest op den voorgrond tredende voorbeelden van de hand der werekdbeheerschers - Hitler, Adolf 1889-1945 (Britische Voorlichtingsdienst door de Landdrukkerij, 1944)
Übersetzung des Titels: Die Kunst der Lüge. Mit zahlreichen Karrikaturen.