Et halvt år i Gestapos kløer : 27.10.1944-01.05.1945 - Blædel, Ole 1975- (Turbine, 2021)
Abstract: Læs om modstandsmanden Gert Blædels kamp mod nazisterne og om hans ophold i arbejdslejren Dalum nær den hollandske grænse. Er du til dokumentariske fortællinger fra 2. verdenskrig, så er dette en bog for dig