Herinneringen aan Neuengamme - Van der Liet, Jan (Stichting Vriendenkring Neuengamme, 2013)
Tijdens de jaarlijkse contactdag op zaterdag 26 oktober 2013, heeft de Stichting Vriendenkring Neuengamme het eerste exemplaar van het boek Herinneringen aan Neuengamme uitgereikt aan Jan van der Liet. In dit gebonden boekje van 63 pagina's zijn de zeven indrukwekkende lezingen opgenomen die Van der Liet hield tijdens de jaarlijkse contactdagen.