Verzoening : herinneringen van Ds. Herman Denkers (†) als dwangarbeider in de Tweede Wereldoorlog - Denkers, Herman (Denksaam, 2017)
Een 13-tal ervaringen van dominee Denkers over zijn belevenissen voor, tijdens en na een periode van dwangarbeider zijn