"Symplērṓnō tē mnḗmē tu kósmu" : Éllēnes ómēroi kai aichmálōtoi se nazistiká kai phasistiká stratópeda kai phylakés, 1941-1945 - Panaretu, Annita P. 1958- (Ekdoseis Papadopulos, 2020)
Index Seite 476-495