Oznamuje se láskám vašim : Lukáš Vaculík a Markéta Hrubešová v milostném příběhu z konce války - Kachyňa, Karel 1924-2004 Regie, Drehbuch; Vaculík, Lukáš Darst; Hrubešova, Markéta Darst; Procházka, Antonín Darst (Zlatá kolekce českých film°u, 2007)
Enth. außerdem speciální bonusy: Filmografie. Fotogalerie. Rozhory (A. Procházka, M. Hrubešová, M. Moravec)