Verletzlichkeit und Gewalt : Ambivalenz wahrnehmen und gestalten - Pithan, Annebelle 1958- (Forum für Heil- und Religionspädagogik, 2005)
Undervisningsmodeller med fokus på magt og sårbarhed til brug for undervisning af handicappede og aggressive børn og unge.