Przejdź do treści
AGGB-Catalog
  • Konto czytelnika
  • Logout
  • Login
  • Język
    • Deutsch
    • English
    • Français
    • Español
    • Português
    • polski
Wyszukiwanie zaawansowane Historia wyszukiwania Nowe nabytki Wskazówka do wyszukiwania
  • Wie "Ostmärkische Leckermäuler...
  • Cytować
  • Wyślij emailem
  • Drukuj
  • Eksportuj rekord
    • Eksportuj do RefWorks
    • Eksportuj do EndNoteWeb
    • Eksportuj do EndNote
  • Dodaj do listy ulubionych książek
  • Permanent link
Wie "Ostmärkische Leckermäuler" den Eintopf verdauen lernten

Wie "Ostmärkische Leckermäuler" den Eintopf verdauen lernten / Fritz Keller

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Wydane w:Zeitgeschichte 34(2007)5, S. 292-309
Główni autorzy:Keller, Fritz (Autor)
Format: Artykuł
Język:German
Wydane:2007
Hasła przedmiotowe:
Reichsnährstand
Ernährung
Wirtschaft
Nahrung
  • Egzemplarz
  • Opis
  • Kontekst
Opis
ISSN:02565250

Podobne zapisy

  • Agrarwissenschaftliche Expertise und ländliche Modernisierungsstrategien in der internationalen Entwicklungspolitik, 1920er bis 1980er Jahre
    od: Unger, Corinna R.
    Wydane: (2015)
  • Tante Linas Kriegskochbuch : Kochrezepte, Erlebnisse, Dokumente
    od: Horbelt, Rainer
    Wydane: (2000)
  • Der bäuerliche Gemüse und Würzkräutergarten
    Wydane: (1941)
  • Einmal möchte ich mich noch satt essen. Lebensmittelversorgung, Hunger und Hungerkrankheit am Beispiel des Konzentrationslagers Mauthausen in der Zeit von 1938 bis 1945
    Wydane: (2009)
  • Brot - Butter - Kanonen : die Ernährungswirtschaft in Deutschland unter der Diktatur Hitlers
    od: Corni, Gustavo
    Wydane: (1997)
gefördert von
  • Contact
  • Imprint
  • Privacy
  • AGGB-Homepage
Ładuje się......